Technical propram

Advance Program

Outline of Technical Program

Monday, March 26, 2018

09:00-09:20  Opening
09:20-10:20  (60min) K1: Keynote Speech
10:20-12:00  (100min) R1: Regular Poster Session I
12:00-13:30  Lunch Break
13:30-14:20  (50min) I1: Invited Talk I
14:20-16:00  (100min) R2: Regular Poster Session II
16:00-17:30  (90min) Panel Discussion
18:00-20:00  Banquet

Tuesday, March 27, 2018

09:10-10:00  (50min) I2: Invited Talk II
10:00-11:50  (110min) R3: Regular Poster Session III
11:50-13:20  Lunch Break
13:20-14:10  (50min) I3: Invited Talk III
14:10-16:00  (110min) R4: Regular Poster Session IV
16:00-16:50  (50min) I4: Invited Talk IV
16:50-17:00  Closing

Highlight of the Program

  • Keynote Speech:
    • Prof. Peter Marwedel (TU Dortmund, Germany)
      “Cyber-Physical Systems: Opportunities, Challenges, and (Some) Solutions”
  • Invited Talks:
    • Prof. Iris Hui-Ru Jiang (National Taiwan University, Taiwan)
      “Timing is Everything!”
    • Dr. Jun Deguchi (Toshiba Memory Corp., Japan)
      “Time-Domain Neural Network for Deep Learning Inference”
    • Prof. Elena Dubrova (Royal Institute of Technology, Sweden)
      “Lightweight Cryptographic Primitives for Resource-Constrained Devices”
    • Prof. Sri Parameswaran (University of South Wales, Australia)
      “Heterogeneous Multi-Processor Pipelines: a Real-Time MPSoC Story”
  • Panel Discussion:
    “What is the next place to go, in the era of IoT and AI?”
    Moderator:
    Prof. Robert Dutton (Stanford University)

    Panelist:
    Prof. Peter Marwedel (Technische Universitat Dortmund)
    Prof. Sri Parameswaran (University of New South Wales)
    Prof. Elena Dubrova (Royal Institute of Technology)
    Prof. Iris Hui-Ru Jiang (National Taiwan University)

Last Modified: February 12, 2018