Technical program

Advance Program (coming in mid-September)

Outline of Technical Program

October 21, 2019 (Monday)

09:00-09:20 Opening
09:20-10:20 (60min) K1: Keynote Speech I
10:20-11:50 (90min) R1: Regular Poster Session I
11:50-13:20 Lunch Break
13:20-14:10 (50min) I1: Invited Talk I
14:10-15:40 (90min) R2: Regular Poster Session II
15:40-17:10 (90min) Panel Discussion
18:00-20:00 Banquet

October 22, 2019 (Tuesday)

09:20-10:20 (60min) K2: Keynote Speech II
10:20-11:50 (90min) R3: Regular Poster Session III
11:50-13:20 Lunch Break
13:20-14:10 (50min) I2: Invited Talk II
14:10-15:40 (90min) R4: Regular Poster Session IV
15:40-16:30 (50min) I3: Invited Talk III
16:30-16:40 Closing

Highlight of the Program

  • Keynote Speech:
    • Prof. Krishnendu Chakrabarty (Duke University, USA)
      “Microfluidics Meets Microbiology: The Journey of Digital Microfluidic Biochips from Laboratory Research to Commercialization and Beyond”
    • Prof. Ulf Schlichtmann (Technische Universität München, Germany)
      “Wavelength-Routed Optical NoCs: Design and EDA – State of the Art and Future Directions”
  • Invited Talks:
    • Dr. Toshihiro Hattori (Renesas Electronics, Japan)
      “LSI Design and Current Topics for Automotives”
    • Prof. Pai H. Chou (National Tsing Hua University, Taiwan)
      “IoT for Enabling Precision Medicine”
    • Prof. Akira Fujimaki (Nagoya University, Japan)
      “Road to Superconductor-Based World-Fastest Computer”
  • Panel Discussion:
    “Quo Vadis, EDA?”
    Organizer:
    Prof. Tsung-Yi Ho (National Tsing Hua University, Taiwan)
    Moderator:
    Prof. Hung-Ming Chen (National Chiao Tung University, Taiwan)

    Panelist:
    Prof. Krishnendu Chakrabarty (Duke University, USA)
    Prof. Ulf Schlichtmann (Technische Universität München, Germany)
    Dr. Toshihiro Hattori (Renesas Electronics, Japan)
    Prof. Pai H. Chou (National Tsing Hua University, Taiwan)
    Prof. Akira Fujimaki (Nagoya University, Japan)
    Prof. Donald Lie (Texas Tech University, USA)

Last Modified: September 12, 2019