Technical Program

Advance Program

Outline of Technical Program

Monday, 29 March, 2021

9:50-10:10 Opening
10:10-11:00 (50min) I1: Invited Talk I
11:00-12:30 (90min) R1: Regular Poster Session I
12:30-13:40 Lunch Break
13:40-14:30 (50min) I2: Invited Talk II
14:30-16:00 (90min) R2: Regular Poster Session II
16:00-17:00 (60min) K1: Keynote Speech I

Tuesday, 30 March, 2021

10:00-11:00 (60min) K2: Keynote Speech II
11:00-12:30 (90min) R3: Regular Poster Session III
12:30-13:40 Lunch Break
13:40-14:30 (50min) I3: Invited Talk III
14:30-16:00 (90min) R4: Regular Poster Session IV
16:00-16:10 Closing

Highlight of the Program

  • Keynote Speech:
    • Prof. Asen Asenov (The University of Glasgow and Semiwise limited, UK)
      “The Role of TCAD and TCAD Based DTCO in Advanced Technology Nodes”
    • Prof. Anup Das (Drexel University, USA)
      “Design Methodologies for Scalable and Energy-Efficient Neuromorphic Computing”
  • Invited Talks:
    • Prof. Keisuke Fujii (Osaka University, Japan)
      “The Status and Potential of Quantum Computers: from Quantum Computational Supremacy to Fault-Tolerant Quantum Computer”
    • Prof. Juinn-Dar Huang (National Yang Ming Chiao Tung University, Taiwan)
      “Ingredients of Efficient Hardware Accelerators for Neural Networks”
    • Prof. Hung-Ming Chen (National Yang Ming Chiao Tung University, Taiwan)
      “ERI in Taiwan: How We Develop EDA Solutions for Reconfigurable Memory-Centric AI Edge Applications”
Last Modified: February 9, 2021